egészséges lábak happy feet
VinothChandar(AWAY) Flickr
lábszag spray
AMagill Flickr

Lábápolási termékek

Lábszag A lábizzadás természetes folyamat, lábunkon a különböző baktériumokkal keveredve okoz kellemetlen lábszagot az izzadság.

A SCHOLL új, DEO ACTIV FRESH lábspray, igazi forradalmi újdonság. Elpusztítja a kellemetlen lábszagért felelős baktériumokat.
A SCHOLL ODOUR CONTROL termékcsalád különböző problémákra kínál megoldást: lábszagűző cipőspray, lábszagűző lábspray és hintőporok.
A láb frissességére a SCHOLL Pattogós hűsítő zselé, spray vagy gél formájában kapható terméket érdemes kipróbálni.
A SCHOLL speciális minőségi termékeinek gazdag palettája segítségével megoldást nyújtanak a lábat nem kímélő problémákkal szemben.

Cannella fahéjas talpbetét
A betét natúr fahéj port tartalmaz, segítségével a baktériumok és gombák elpusztulnak és nem szaporodnak tovább a talpon, így megakadályozzák a lábszag kellemetlen kialakulását. A CANNELLA fahéjas talpbetét a gombaspórákat elpusztítja, a lábszagot megszünteti, a betét a talp akupresszúrás pontjait stimulálja, serkenti a talp vérkeringését.

Naturland -Lábizzadás elleni Spray
Vadgesztenye, varázsmogyoró és szőlőlevél gyógykivonata gátolja a lábizzadást.
Használatával megelőzhető a kellemetlen lábszag kialakulása.


vörös lábak
madmolecule Flickr
iboy_daniel
AMagill Flickr
Repedezett sarok, száraz bőr
A lábápolást jól kiáztatott lábbal érdemes elkezdeni.
A SCHOLL sarokbőr reszelő egyszeri használata után eltűnik a száraz kirepedezett bőr.
A SHOLL bőrkeményedés elleni gyalu biztonsági pengéjével a bőrkeményedést távolíthatjuk el, azonnali hatást érünk el használatával A bőr sima és puha lesz.
Következő lépés a hidratálás legyen melyet a SHOLL Active Repair K+ kreatint tartalmazó krémmel végezzük. A kirepedezett sarkat 3 nap alatt orvosolja.


Aromaterápíás olaj, házilag
2 teáskanál mandulaolajba keverjünk, 3-3 csepp borsmenta, citrom, teafa, zsálya cseppet, dörzsöljük be lábfejünket az aromaterápiás olajjal. Csökkenti a lábizzadást és meggátolja a lábszagért felelős baktérium kialakulását.